Tuesday, 27 March 2012

Bebaskan Kampus daripada Politik Luarassalamualaikum..?suara mahasiswa.           Pada jumaat lepas.. sekumpulan pelajar berhimpun secara aman menyerahkan satu memorendum kepada KPT.. syabas saya ucapkan untuk usaha mereka.. kerana berani tampil kehadapan membawa rakan rakan kelas untuk berhimpun menyerahkan memorendum tersebut..

           Dalam Memorendom tersebut ada beberapa point yang di utarakan antara nya ialah ' Bebaskan Kampus Daripada Campur Tangan Politik Luar '.. jujur saya kagum dengan Mohd Taufek kerana alert dengan keinganan para pelajar.. Secara tidak langdung anda menyokong AUKU yang ada menyebut perkara yang sama.. 

Namun menjadi persoalan saya ialah...

kenal tak sapa dia ni..?


sekarang dah kenal..?
Nazreen Yunus.. dia ni di lihat berhampiran dan bersama sama dengan rakan rakan sekelas Mohd Taufek dari awal perhimpunana sehingga bersurai.. apa ni..? dalam Memorendum cakap lain.. tapi sebenar nya tidak..

Betul atau tidak.. seandainya saya mengatakan bahawa Mohd Taufek ni bersengkokol bersama pihak Politik Luar untuk menjayakan agenda Pro M.. kata bergerak atas tiket suara mahasiswa yang bangkit bersama.. tapi ternyata depa bergerak dengan bantuan pihak politik luar.. hadooiii..!!!

harap di  UPNM tiada pelajar membawa atau bersengkokol pihak politik luar untuk menjayakan agenda mereka.. 

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete